Αρχική Σελίδα

Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Hunan Zhongliankang η ιατρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ, θυγατρικό της ομάδας Yufing, ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2020, το κατασκευαστικό κέντρο του βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Jiuhua, Xiangtan, Hunan, Κίνα, που καλύπτει έναν τομέα 4000 τετραγωνικών μέτρων. Εξοπλισμένο με το διεθνή επιστημονικό εξοπλισμό Ε&Α και παραγωγής και το κύριο εργαστήριο προσομοίωσης, έχει χτίσει μια μιας στάσης υπηρεσία της Ε&Α, κατασκευή και το μάρκετινγκ των διάφορων ιατρικών συσκευών όπως το υπέρυθρο θερμόμετρο, το ηλεκτρονικό θερμόμετρο, τη μίας χρήσης σακούλα για μεταφορά πτωμάτων, το oximeter σφυγμού, κ.λπ., επιτυχώς έχει δημιουργήσει το μόνος-εμπορικό σήμα CARE4U. Όλα τα ιατρικά προϊόντα CARE4U είναι FDA εγκεκριμένο, CE επικυρωμένο, RoHS υποχωρητικό, είναι ευρέως δημοφιλή στην παγκόσμια αγορά. Με μια ισχυρότερη υποστήριξη από την ομάδα Yufing μητρικής εταιρείας μας, η επιχείρηση είχε τη συμβολή του στη βιώσιμη ανάπτυξη της ιατρικής τεχνολογίας και των προϊόντων.

Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Μητρική εταιρεία-Ομάδα Yufing που αναπτύσσει την ιστορία

 

2004

Το Guangzhou Yufing καθιερώθηκε το 2004, επίσημα περιλήφθείτε στη βιομηχανία τσιπ των οδηγήσεων.

 

2006

Το Yufing κέρδισε το γενικό πράκτορα στην Κίνα Chi της Ταϊβάν της ομάδας οπτικοηλεκτρονικής της Mei, επιχείρηση στη γρήγορη πάροδο.

 

2009

Η έδρα YuFing επανεντόπισε από Guangzhou σε Shenzhen, και καθιέρωσε αρχικά ένα σε εθνικό επίπεδο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει Shenzhen ως στρατηγική περιοχή διάδοσης.

 

2011

Η οπτικοηλεκτρονική Co. Yoohun Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε για να εισαγάγει τους τομείς εφαρμογής ενθυλάκωσης των οδηγήσεων και φωτισμού των οδηγήσεων με τη δύναμη και υπέγραψε μια στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με elec-τεχνολογία τη διεθνή Co., ΕΠΕ για να ολοκληρώσει το σε βιομηχανικό επίπεδο σχεδιάγραμμα των οδηγήσεων.

 

2013

Το πρόγραμμα του βιομηχανικού πάρκου Dongguan Yufing προωθήθηκε επίσημα, τοποθέτηση των θεμελίων για τη μελλοντική επιχειρησιακή ολοκλήρωση της ομάδας και βιομηχανική αναβάθμιση. Ο ίδιος χρόνος, πωλήσεις των τσιπ των οδηγήσεων υπερέβη RMB 500 εκατομμυρίων, ταξινομώντας το βιομηχανικό ηγέτη.

 

2016

Η ομάδα άρχισε να προετοιμάζεται για να μπεί στη κεφαλαιαγορά, ενσωματώνοντας την αλυσίδα βιομηχανίας των ολόκληρων υπάρχουσα οδηγήσεων, να μπεί στην αυτόματη αγορά προβολέων των οδηγήσεων και καθιέρωσε Guangdong Yufing την ευφυή Co. τεχνολογικής ομάδας, ΕΠΕ.

 

2020

Το υποκατάστημα, Hunan Zhongliankang ιατρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ ιδρύθηκε

<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Care4U

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300

Ετήσιες πωλήσεις : 100M-1000M

Ιδρύθηκε Έτος : 2020

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hunan Zhongliankang Medical Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις